Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez tradycyjny 2 łyzki
natka 1 łyżka
kawior do dekoracji
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszki
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka obrać i pokroić wzdłuż na połówki,z połówek jajek delikatnie wyjąć żółtka,rozetrzeć je widelcem z tuńczykiem oraz z majonezem,masę doprawić solą i pieprzem,wymieszać z posiekaną natką ,masę jajeczną umieścić w szprycy i po porcji wyciskać do zagłębień w białkach jaj,udekorować listkami natki i kawiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak