Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybowy schabowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie 3 sztuki
jajko 2 sztuki
bułka tarta pikantna do panierowania
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowy schabowy

Kanie oczyszczamy i myjemy z zewnętrznej strony. osuszamy na papierowym ręczniku. Ja kroję je na ćwiartki . Jajko przyprawiamy , mieszamy . Kanie panierujemy w jajku i bułce tartej, smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 09.11.2012 19:16
pycha
bami 25.12.2011 23:25
Pyszności :)
bami 25.12.2011 23:25
Pyszności :)
Grazyna0211 24.09.2011 13:39
pyszne są takie lepsze od schabowych z mięsa
1j1o1l1a1 24.09.2011 11:00
znam kanie, ale jakoś nie używam, chociaż zdarzyło sie, ale wtedy, nie chciała sie zmieścić na patelnie:)
Monika111 23.09.2011 20:25
Uwielbiam
ben-ka 23.09.2011 19:45
A u mnie nie ma grzybów:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak