Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CZERWONY BARSZCZ Z GRZANKAMI I SEREM

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z mięsa 2 l.
buraki 30 dag.
cukier 3 łyżeczki
Papryka ostra mielona Prymat - do smaku
pieprz czarny - do smaku
grzanki - (z serem)
wino 1/4 (gronowe)

Przepis i sposób przygotowania na: CZERWONY BARSZCZ Z GRZANKAMI I SEREM

Do gotującego się wywaru, pod koniec jego gotowania dodać pokrojone buraki, wino, pieprz, paprykę, cukier.
Pogotować jeszcze ok. 20 min.

Podawać z grzankami z serem.

SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak