Tosty z sera i selera

Tosty z sera i selera

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler

  • ser żółty

  • olej

  • ogórek kiszony

  • mąka ziemniaczana

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nieobranego selera gotujemy na pół miękko.Obieramy i kroimy w plastry o grubości ok.1cm.
Ser kroimy w plastry. Każdy plaster selera obtaczamy w jajku .Między 2 plastry warzywa wkładamy jeden plaster sera. Dociskamy. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy. SOS: Scieramy ogórka na grube wiórki. Dodajemy ketchup i odrobinę wody. Zagotowujemy,zaciągamy mąką ziemniaczaną. Doprawiamy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat