Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakers z masą serowo-czosnkową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser żółty
czosnek
majonez
krakersy

Przepis i sposób przygotowania na: Krakers z masą serowo-czosnkową

ok 40dkg sera zetrzeć na tarce z grubszymi oczkami, wycisnąć 2-3 ząbki czosnku (można więcej, w zależności od smaku), całość wymieszać z 3 łyżkami majonezu (masa musi być taka dosyć mokra).
Przygotowaną masę nakładamy łyżeczką na krakers i chrupiemy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak