Śląski szybki likier rumowy

Śląski szybki likier rumowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rum

    2 szklanki
  • skondensowane słodzone mleko

    1 puszka
  • żółtka

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko zmiksować z żółtkami,dodać rum i energicznie wymieszać.Przelać do butelek.Przechowywać w lodówce,a przed użyciem zawsze energicznie potrząsnąć.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

24.05.2012 12:33
dobry likier

madzialena19

15.10.2011 12:01
fajny likier

Dariusz8

16.08.2011 17:19
super rum

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat