Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śląski szybki likier rumowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rum 2 szklanki
mleko skondensowane słodzone 1 puszka
żółtko jajek 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Śląski szybki likier rumowy

Mleko zmiksować z żółtkami,dodać rum i energicznie wymieszać.Przelać do butelek.Przechowywać w lodówce,a przed użyciem zawsze energicznie potrząsnąć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 24.05.2012 12:33
dobry likier
madzialena19 15.10.2011 12:01
fajny likier
Dariusz8 16.08.2011 17:19
super rum

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak