Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory faszerowane z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 4 szt
śmietany 2 łyżki
grzyby marynowane 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory faszerowane z grzybami

Dojrzałe pomidory odszypułkować,odciąć górną część ( ale jej nie wyrzucać)
Łyżeczką dokładnie wydrążyć pomidory,do wnętrza wsyp szczyptę soli i pieprzu.
Grzyby szczypiorek i koperek posiekaj na drobno .posolić i wymieszaj z majonezem .Pomidory napełnić przygotowanym nadzieniem i przykryj odciętymi wierzchami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 06.12.2011 09:55
super !!!
aga130982 20.11.2011 08:21
pycha
magical66 22.10.2011 13:54
fajne
ronald88 30.09.2011 08:20
super
Robert10 28.09.2011 00:19
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak