Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
szczypiorek posiekany
margaryna do smażenia
woda 20 ml
sól
ser gouda 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja pod pierzynką

Pokrojoną w średnią kostkę cebulę szklimy na margarynie.Wbijamy jajka. Smażymy do ścięcia białek. Na wierzchu układamy plastry sera i posypujemy szczypiorkiem. Wlewamy wodę. Dusimy do roztopienia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak