Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szkl
feta 1/2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
szynka gotowana 15 dag
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z fetą

Ryz gotujemy w osolonej wodzie .studzimy .Paprykę kroimy na kawałki . Szynkę kroimy w tasiemki .Składniki mieszamy .dodajemy pokruszony sere feta. do oliwy dodajemy odrobine chilli ,mieszamy i dodajemy do sałatki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 06.11.2011 08:16
sałatki kocham
Izka192 01.10.2011 19:42
musi być pyszna
aginaa 23.09.2011 12:27
smaczne
owocówka 23.09.2011 08:28
supcio
gosia47-47 23.09.2011 08:18
dobre
iwa643 23.09.2011 07:26
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak