Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki grzybowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki 50 dkg
cebula biała 1 sztuka
jajko 1 sztuka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
tłuszcz do smażenia
kajzerka 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki grzybowe

Kurki umyć, obrać. Zmielić razem z cebulką i namoczoną i odciśniętą kajzerką w maszynce do mięsa. Dodać jajo, wyrobić gładką masę, doprawić. Uformować kotleciki, opanierować w bułce tartej, smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 13.10.2011 23:49
pomysłowe
Margo1 04.10.2011 08:42
ciekawy pomysł na te kotleciki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak