Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
krakersy 1 op
ser żółty 15 dag
majonez tradycyjny 4 łyżki
pęczek szczypiorku
sól
ketchup 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z makrelą

Oczyszczamy rybę ze skóry i ości.Rozgniatamy widelcem.Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Łączymy rybę z serem, szczypiorkiem, majonezem i ketchupem.Doprawiamy.Pastę nakładamy na krakersy .Posypujemy szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 30.09.2011 23:54
mniam
ronald88 30.08.2011 15:17
super
ronald88 30.08.2011 15:17
super
jasiek 12.07.2011 12:27
pycha
marcia71 04.04.2011 00:29
zrobiłam i niezłą
marcia71 03.04.2011 02:32
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak