Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kochinowa w potrawce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kochinowy 1 kg
masło 60 g
mąka 40 g
cytryna 1 szt
śmietana 80 g
sól do smaku
cukier do smaku
rosół drobiowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kochinowa w potrawce

Kostkę rosołu rozpuścić w 3/4 l wody,rybę wyfiletować,pokrajać,włożyć do gotującego się rosołu i gotować około 10 min,rybę wyjąć,z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do rosołu,dodać sok z cytryny i szczyptę cukru,zagotować ,doprawić śmietaną,rybę podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 11.12.2011 13:58
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak