Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna sałatka z roszponką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 4 garści
papryka czerwona 1/2 szt
chili 1/2 szt
cytryna 1/2 szt
tabasco 6 kropli
olej
sól
tuńczyk 1 puszka
papryka żółta 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna sałatka z roszponką

Opłukać, osączyć i wyłożyć na talerz roszponkę.Papryki umyć, usunąć nasiona, pokroić w plastry i wyłożyć na sałatę.Przykryć kawałkami ryby.Wymieszać sok z cytryny z tabasco , solą i olejem.Polać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak