Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z kaszanką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
kaszanka 10 dag
cebula 1/4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z kaszanką

Jajka ugotować, wystudzić, obrać i przekroić na połowy. Wyjąć żółtka. Kaszankę obrać z osłonki i rozdrobnić widelcem. Cebulę obrać i drobniutko posiekać. Wyjęte żółtka rozdrobnić widelcem. Kaszankę połączyć z żółtkami i cebulą. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i wymieszać. Przygotowany farsz nakładać na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak