Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do kotletów mielonych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 1
papryka żółta 1
cebula 1
ogórek kiszony 3
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do kotletów mielonych

Paprykę myjemy i kroimy w kostkę, to samo robimy z cebulą i ogórkami kiszonymi. Warzywa polewamy odrobiną oliwy z oliwek ale można tego nie robić i dokładnie mieszamy. Ja nie dodaję do nich przypraw, ale wiem, że niektórzy je jeszcze solą i pieprzą. Surówkę wkładamy do lodówki. Podajemy na zimno.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 24.02.2013 23:09
Wolę bez papryczki, bo jej nie lubię
AGNIESZKA144 23.05.2012 17:58
FAJNA
agnieszka214 31.03.2012 16:00
szybka
Sylwia56
Sylwia56 01.03.2012 16:49
paprykowa fajna
monisia1977 12.02.2012 11:31
dobre
Mariusz17 29.12.2011 20:22
samo zdrowie
marta1371 26.12.2011 23:09
Smaczna
iknkirke 29.11.2011 13:29
fajna
Mariposas 12.11.2011 17:50
muszę spróbować
BozenA 01.11.2011 15:47
super
BozenA 01.11.2011 15:47
super
AGNIESZKA144 04.10.2011 19:05
ciekawa
AgaS10 03.10.2011 09:40
smaczna:)
krzyniu1984 03.10.2011 09:04
też taką robię
Chojłówna 02.10.2011 17:39
pasuje:)
Karolcia12 22.09.2011 19:22
fajna
Ania67 22.09.2011 09:40
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak