Składniki:
makaron kokardki | 40 dag |
mielone mięso | 15 dag |
oliwa | 3 łyżki |
cebula biała | 1 |
3/4 szklanki pólsłodkiego wina | |
masło | 2 łyżki |
sól, pieprz | |
bakłażan | |
bulion | 1 kostka |
parmezan | starty |
makaron kokardki | 40 dag |
mielone mięso | 15 dag |
oliwa | 3 łyżki |
cebula biała | 1 |
3/4 szklanki pólsłodkiego wina | |
masło | 2 łyżki |
sól, pieprz | |
bakłażan | |
bulion | 1 kostka |
parmezan | starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: