Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapkowa pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 2 szt
majonez 2 łyżka
seler 1/2 szt
szczypior 1 łyżka
som z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kanapkowa pasta z makreli

makrele obrać ze skory,wybrac osci i posiekac na kawalki.selera zetrzec na tarce o drobnych oczkach i skropic sokiem z cytryny.dodac seler do makreli,wymieszac z majonezem i drobno posiekanym szczypiorem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 20.09.2011 17:01
ciekawy przepis z selerem jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak