Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa kefirowo-maślana II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 25 dkg
żółtko jajek 1
cukier puder 20 dkg
kefir 100 ml
esencja waniliowa

Przepis i sposób przygotowania na: Masa kefirowo-maślana II

Masło dokładnie utrzeć z cukrem i żółtkami. Stopniowo dodawać zsiadłe mleko lub kefir i miksować. Pod koniec miksowania dodać esencję zapachową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak