Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz kakaowy do nasączania tortów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 10
woda 1 szklanka
kakao 1-2 łyzka
aromat rumowy

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz kakaowy do nasączania tortów

Wodę zagotować z cukrem, ze skórką pomarańczową i kakao. Ostudzić i dodać pozostałe składniki. Nasączyć przekrojone krążki tortu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak