Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z chrzanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag
cebula 15 dag
świeżo starty chrzan 3 łyżki
olej słonecznikowy 3 łyżki
koperek 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
jabłko kwaśne kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z chrzanem

Kapustę drobno kroimy. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę.Jabłka obieramy, oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w cienkie paseczki. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, dodajemy chrzan i olej, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak