Steki z łososia

Steki z łososia

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryna

    1 szt
  • musztarda francuska

    4 łyzki
  • sól

  • łosoś dzwonka

    8 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę opłukać , osuszyć.Skropić sokiem z cytryny.Przyprawić.Posmarować musztardą. Obwiązać każdy kawałek bawełnianym sznurkiem.Odstawić na ok. 30 minut.Kłaść na posmarowanym olejem ruszcie.Piec ok 10 minut z każdej strony.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka214

03.10.2011 06:55
uwielbiam rybe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat