Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafiory po włosku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 szt
parmezan starty w/g uznania
szynka 20 dkg
pieczarki 15 dkg
sos pomidorowy w/g uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafiory po włosku

Kalafior ugotować w osolonej w wodzie,podzielić na różyczki,posypać tartym parmezanem,drobno posiekaną szynką i pokrojone w talarki wcześniej uduszone pieczarki,na koniec polać gotowym sosem pomidorowym i wstawić na 15 min do gorącego piekarnika do zarumienienia .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak