Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini deserki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatniki 7 sztuk
galaretka zielona 1/2 opakowania
Polewa: do posmarowania
posypka kolorowa do dekoracji
bita śmietana 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Mini deserki

Galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu i odstawić do stężenia. Herbatniki posmarować polewą czekoladową. Położyć ubitą śmietanę. Śmietanę można zastąpić słodkim serkiem. Na śmietanę wykładać galaretkę nabieraną łyżką lub pokrojoną w kostkę. Położyć w ten sam sposób budyń. Poszukiwać kolorową posypką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 24.02.2013 17:43
bardzo ładnie wyglądają
1j1o1l1a1 19.09.2011 13:19
mała przekąska a jednak pracowita:)
suzana 19.09.2011 11:13
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak