Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone Karasie z czosnkiem i ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek
pietruszka zielona
koper świeży
masło
karaś kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone Karasie z czosnkiem i ziołami

Karasie myjemy osuszamy,posypujemy przyprawą do ryb Prymat,następnie do wnętrza każdego Karasia wkłady po 4 ząbki czosnku,gałązkę koperku i pietruszki oraz kawałek masła.
Wkładamy do brytfanki polewając roztopionym masłem,zapiekamy ok 3 min

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak