Pieczone Karasie z czosnkiem i ziołami

Pieczone Karasie z czosnkiem i ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

  • pietruszka zielona

  • koper świeży

  • masło

  • karaś

    kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Karasie myjemy osuszamy,posypujemy przyprawą do ryb Prymat,następnie do wnętrza każdego Karasia wkłady po 4 ząbki czosnku,gałązkę koperku i pietruszki oraz kawałek masła.
Wkładamy do brytfanki polewając roztopionym masłem,zapiekamy ok 3 min

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat