Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzane piwo z miodem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

piwo 300 ml
miód 3 łyżeczki
Imbir mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Grzane piwo z miodem

do garnuszka wlewamy piwo, dodajemy miód (można dodać wiecej jeśli lubimy słodsze), a następnie dodajemy nieco imbiru. Podgrzewamy całość, cały czas mieszając. Gorące piwo przelewamy do kufelka, podajemy na gorąco - dobrze rozgrzewa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 28.04.2012 06:58
bardzo lubię piwo z imbirem, choć nie lubię jak po dodaniu imbiru pieni się i ulatują wszystkie bąbelki :/ i zawsze piłam na zimno ale następnym razem podgrzeję..
Mariusz17 11.11.2011 21:07
super na mroźne wieczorki
Mysiunia 23.09.2011 19:13
na pewno dobrze rozgrzewa:)
mikrusiak 18.09.2011 11:05
wypiłoby się...;p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak