Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z jabłuszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
marchewka 1
jabłko 1
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z jabłuszkiem

Kiszoną kapustę dokładnie odciskamy a nastepnie nieco siekamy. Marchewkę oraz jabłko po obraniu ze skórki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy je do poisiekanej kapusty. doprawiamy do smaku pieprzem, dodajemy trochę oleju i bardzo dokładnie wszystko mieszamy. Podajemy do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 29.04.2013 08:50
przepyszna ,bardzo ja lubię ale dodaje szczyptę cukru dla poprawienia smaku
ben-ka 26.04.2013 09:47
najczęściej robię ją do smażonej ryby.
agnieszka137 18.09.2011 12:03
uwielbiam :)))
gosia47-47 18.09.2011 09:32
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak