Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i pomidorem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mała kaupsta pekińska

    szt
  • pomidor

    2 szt
  • majonez

    4 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • koperek

    1 pęczek
  • ogórek

    2 szt
  • jogurt naturalny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę dokładnie opłukać wysuszyć, Drobno poszatkować.Ogórek umyć obrać.Pokroić w drobną kostkę.Pomidor sparzyć obrać.Pokroić w drobną kostkę.Koperek tak samo.Wszytko razem wymieszać dodać łyżkę jogurtu naturlnego oraz majonez doprawić do smaku solą i pieprzem.Doskonała do obaidu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (19)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

15.05.2011 03:40
Zdrowa i smaczna.

RenataZ-et

11.02.2011 23:28
Super surówka!

Iwusia

13.01.2011 01:52
pychotka :D

berys18

21.12.2010 07:33
fajna

Marta98

15.11.2010 20:09
super

rosik93

11.10.2010 18:29
Ale kto tego przestrzega.Niby pomidory tracą witaminy.Ale i tak jest dobre:))

Wokalista

11.10.2010 10:22
Nie powinno się łączyć ogórka i pomidora razem w sałatkach ^^ ^^ no ale ogólnie dooobre ^^

Katarzyna156

08.10.2010 17:52
Bardzo ładnie wygląda

Emilia21

15.09.2010 15:47
super

gusia1000

14.09.2010 00:19
Samo zdrowie, tylko ją robić.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat