Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z czerwoną papryką

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
majonez 2 łyżki
Szczypiorek cienki do smaku
sól, pieprz do smaku
papryka czerwona 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z czerwoną papryką

Jajka ugotować.Obrać.Zmiksować blendrem.Papykę umyć usunąć nasienie.Pokroić w drobną kostkę.Wszystko razem wymieszać dodać majonez. oraz szczypior.Doprawić.Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 01.07.2011 12:34
ciekawe na sniadanko
gusia1000 15.05.2011 03:39
Pycha.
Smakosz6 25.02.2011 10:41
mniam
sambolera 20.02.2011 18:03
wyprobuje
PaniMISIOWA 16.02.2011 19:16
fajna
RenataZ-et 11.02.2011 23:29
Świetny, sprawdzony przepis!
Mysiunia 22.09.2010 08:49
fajna:)
tomcio 18.08.2010 17:09
mniam
iwona332 07.08.2010 00:06
super
Matik 03.08.2010 17:53
Lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak