Śledź w śmietanie z cebulką i groszkiem

Śledź w śmietanie z cebulką i groszkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • groszek konserwowy

    1 opakowanie
  • śmietana gęsta

    1 opakowanie
  • cebula biała

    2 sztuki
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • sok z cytryny

    do smaku
  • śledzie w oleju

    8 płatów
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

śledzie pokroić na kawałki, skropić sokiem z cytryny, odstawić. Cebulę pokroić w piórka, groszek osączyć. Wszystko razem wymieszać, dodać śmietanę, przyprawy. Wymieszać ponownie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adelajda

24.12.2013 19:59
jeszcze z groszkiem nie robiłam

Alex_M

06.08.2013 09:24
smaczny sledzik :)

natalia.doradca

03.02.2013 15:53
fajne połączenie z groszkiem

IlonaAlbertos

25.12.2012 00:06
Apetyczne

Justa32

20.06.2012 13:06
uwielbiam śledziki!!!!!!!!

mela25

15.05.2012 08:16
fajny śledzik

Anna152

01.05.2012 08:51
mniam

Dorian

06.03.2012 11:32
super pycha

Angelika10

10.01.2012 10:25
super

Iwusia

10.12.2011 20:23
bardzo lubię takie śledziki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat