Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz węgierski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8
bułka czerstwa 1/2
śmietanka 3 łyżki
smalec 2 łyżki
sól
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz węgierski

Bułkę pokroić w kostkę. Na patelni stopić smalec, włożyć bułkę, mocno zrumienić, dodać natkę pietruszki, wymieszać. Wlać rozmieszane ze śmietanką i solą jaja, smażyć, aż wierzchnia warstwa się zetnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak