Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z oliwą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,5 kg
bułka tarta pikantna 2 łyżki
oliwa 4-5 łyżek
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z oliwą

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić dodać oliwę i bułkę tartą wymieszać jeśli trzeba doprawić do smaku, posypać obficie pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 22.11.2012 21:46
zjadlabym
Ela15 24.08.2012 12:37
bardzo lubie
Anna152 20.08.2012 10:05
super
Dorian 29.06.2012 08:12
pycha
Motorek 19.01.2012 11:56
super
Ewelina47 25.10.2011 20:11
uwielbiam
artur7 29.09.2011 19:55
fajne
Elżbieta17 27.09.2011 09:02
Musi być smaczna:)
rzenia15 21.09.2011 20:33
pyszna
kuklik 18.09.2011 11:17
mniam
Grazyna0211 17.09.2011 21:41
bardzo apetyczna!
Seba 17.09.2011 09:04
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak