Pikantna ryba

odc. 1 Mój przepis na

Pikantna ryba

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka pszenna

    3 łyżki
  • masło

    2 łyżki
  • olej

    2 łyżki
  • soku z cytryny

    2 łyżki
  • sól

    1 szczypta
  • natka pietruszki suszona

    2 łyżeczki
  • filety rybne

    50 dag
  • kminek mielony

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porcje ryby posolić, posypać kminkiem, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z dodatkiem masła. Ułożyć na talerzu, skropić sokiem z cytryny, posypać natką pietruszki. Podawać z bagietką lub ziemniakami i surówką sezonową.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (20)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia561

15.05.2011 11:02
i bardzo smaczna

Jaheira11

06.05.2011 22:24
chętnie wypróbuję

kriso

15.04.2011 12:25
brzmi pysznie:)

Adamorek

13.04.2011 23:19
smaczna

Adamorek

29.03.2011 14:12
a ta jest świetna bo sprawdziłem

gosia561

24.03.2011 21:08
ekstra

Adamorek

08.03.2011 13:56
uwielbiam rybki

marcia71

22.02.2011 01:04
zdrowa rybka

Gonia555

08.02.2011 20:00
A ja taką lubię...

AgaS10

07.02.2011 09:19
tylko bez kminku poproszę:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat