Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do grillowanego mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: sos do grillowanego mięsa

do naczynia włożyć musztardę,majonez posiekaną natkę pietruszki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem schłodzić podawać z grillowanym mięsem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 30.01.2014 09:39
prosty i dobry
Iwona51
Iwona51 21.12.2011 10:48
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak