Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GRZANKI Z JEŻYNAMI I KOZIM SEREM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miękki kozi ser 40 dag
jeżyny 20 dag
Chleb wiejski 6 kromek
oliwa 6 łyżek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: GRZANKI Z JEŻYNAMI I KOZIM SEREM

Piekarnik nagrzać do 250*C.Ser pokroić w plastry,jeżyny delikatnie przebrać,odrzucając zgniecione(mrożone rozmrozić i osączyć)Kromki chleba przekroić na pół,ułożyć na blaszce,posmarować oliwą.Piec ok.5 minut,aż przybiorą złoty kolor.Gotowe grzanki obłożyć serem i jeżynami,posypać świeżo zmielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 14.06.2013 14:57
fajny pomysł
Seba 04.06.2012 13:13
pycha
ben-ka 16.04.2012 08:58
mnie by bardzo smakowały.
barbara11561 08.02.2012 17:48
pyszne
Pacia 13.12.2011 09:48
pyszne połączenie
junox 06.12.2011 17:12
pyszne
smakoszek 05.11.2011 20:35
świetne
IKrakowianka 22.10.2011 23:02
bardzo fajne
Ania67 17.09.2011 17:22
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak