Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk z brzoskwiniami na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinia 4 połówki
tuńczyk kawałki w oleju 1 opakowani
majonez 4 łyżki
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
sok z cytryny
sałata
cukier
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z brzoskwiniami na zimno

Brzoskwinie pokroić w kostkę, zmieszać z tuńczykiem. Połączyć majonez z koncentratem pomidorowym, dodać przyprawy. Powstałym sosem oblać tuńczyka. Podawać na listkach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak