Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mieszanka ziołowo-czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięta pieprzowa 2 łyżki
dziurawiec 2 łyżki
szałwia 2 łyżki
tatarak 2 łyżki
utarty czosnek 4 ząbki
woda 4 (wrząca)

Przepis i sposób przygotowania na: Mieszanka ziołowo-czosnkowa

Zioła zalać wrzącą wodą,pozostawić pod przykryciem na parze do pół godziny,następnie napar schłodzić,dodać roztarty czosnek i pić przy dolegliwościach żołąkowo-jelitowych oraz infekcjach dróg oddechowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 29.02.2012 08:07
doskonała rada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak