Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
cebula biała 1 sztuka
rzodkiewka 3 sztuki
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
tuńczyk 1 puszka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka z tuńczykiem

Jajka gotujemy na twardo, cebule kroimy na drobno i sparzamy, rzodkiewkę kroimy na drobno mieszamy składaniki: majonez, smietana, rzodkiewkę, tunczyk, cebula przyprawiamy, jajka obieramy i kroimy na połowki i faszerujemy przygotowaną pastą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 04.11.2012 20:47
fajnie wygląda
aguus 16.09.2011 16:08
Super \"jajeczna\" propozycja!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak