Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane pietrszką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pietruszka 1 natka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane pietrszką

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy na połowki, oddzialmy żółtka i mieszkamy je z posiekaną pietruszką, majonezem solą i pieprzem tworząc papkę, wypełniamy białka \"farszem\" i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 18.09.2011 18:05
Wyglądają rewelacyjnie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak