Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń szpinakowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udziec cieleńcy 60 dag
słonina 10 dag
czosnek 2 ząbki
rosół 1 szkl
masło 1 łyzeczka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń szpinakowa

cielęcinę włożyć do wody i zagotować i naszpikować słoniną pokrojona w słupki doprawić natrzeć czosnkiem włożyć do rondla dodać masło i polać rosołem dusić podawać na półmisku w plastry oblane sosem z pieczenia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam12 26.11.2011 12:54
smaczne
eli82 25.10.2011 16:33
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak