Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybne ragout

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 50 dag
margaryna 1 łyżka
marchew 2 szt
cebula 2 szt
mąka 1 łyżka
rosół 1 szkl
por 1 szt
sos worcester
pomidory 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: rybne ragout

cebulę i marchew pokroić w kostkę pora pokroić w paski w rondlu rozpuścić margarynę i dusić warzywa ok 5 minut oprószyć mąką wymieszać dodać pomidory rosół i gotować ok 5 minut rybę pokroić na kawałki i ułożyć do sosu i doprawić sosem worcester podawać z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak