Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

torcik z jaj i tuńczyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
cebula 1 szt
tuńczyk 1 szt
majonez 1 słoiczek
ser żółty 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: torcik z jaj i tuńczyka

jajka ugotować na twardo oddzielić żółtka od białka utrzeć białka na tarce posmarować majonezem i posypać to skrojoną cebulą która też smarujmy majonezem potem smarujemy tuńczykiem i też potem majonezem ucieramy na to ser i także smarujemy majonezem na koniec warstwy ścieramy żółtka na tarce odstawiamy do lodówki na ok 2 godzin

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

GGABI 15.09.2011 21:46
fajnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak