Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 opakowanie
cebula biała 2 sztuki
olej do smażenia do smaku
masło 100 gram
makaron łazanki 1/2 okakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z kiszonej kapusty

Na rozgrzana patelnie lejemy olej i wrzucamy drobno posiekana cebulkę. Gdy cebulka się zeszkli dodajemy odsączoną kiszoną kapustę i gotujemy na delikatnym ogniu. W osobnym naczyniu gotujemy makaron. Ugotowany makaron wrzucamy na patelnie i przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 25.06.2013 21:31
też bardzo lubię
ajres 27.03.2013 11:55
lubie lazanki
marzenciak1985 04.04.2012 15:26
mniam
Wojt@s
Wojt@s 16.03.2012 13:58
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak