Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z kiszoną kapustą i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0,5 kg
kapusta kiszona 30 dag
pieczarki 20 dag
olej do smażenia
sól
pieprz
kaszka

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z kiszoną kapustą i pieczarkami

schab pokroić w plastry,rozbić.Pieczarki pokroić w drobną kostkę podsmażyć , dodać odciśniętą ,drobno pokrojoną kapustę, poddusić na koniec dodać łyżkę kaszki manny ,chwilę dusić ,doprawić solą , pieprzem. Na rozbite plastry schabu nakładać farsz ,zwinąć w zrazy,kłaść na rozgrzany olej na patelni ,obsmażyć z obydwu stron.Przełożyć do brytfanki,podlać wodą lub bulionem i dusić około godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 10.05.2012 09:13
pyszne zrazy
ben-ka 24.01.2012 16:14
tak jeszcze nie robi?am.
olkaaa 13.01.2012 22:20
pycha
gacopierz23 13.01.2012 18:09
ciekawe
Grażyna13 20.12.2011 08:57
Smakowite :)
Rybciia 03.11.2011 23:35
pyszne
Ewelina38 02.11.2011 15:07
pysznie się zapowiadają te zrazy
ankaryba 31.10.2011 23:08
super
MAR3STA 22.10.2011 21:38
fajne te zrazy
barbara11561 21.10.2011 07:34
super przepis
novita23 18.10.2011 07:59
ciekawe
kuklik 28.09.2011 17:02
a to ci nowość dwa super danie w jednym
Dorota59 20.09.2011 15:57
pyszności
Grazyna0211 18.09.2011 13:45
fajny przepis trzeba wypróbować
Ewelina38 17.09.2011 22:26
muszą być pyszne
Natalia/tubisiek 16.09.2011 18:29
z chęcią bym spróbowała :)
Ania67 16.09.2011 09:14
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak