Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udko pieczone w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udko z kurczaka 4 sztuki
oliwa
cebula 1 sztuka
Kurczak panier do drobiu Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Udko pieczone w panierce

Udka umyć i osuszyć, natrzeć oliwą. Obtoczyć w gotowej panierce do drobiu. Cebulę pokroić w plasterki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na cebulce układamy udka. Pieczemy 1,5 godziny w temp. 200 stopni. Podajemy z ziemniakami i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 21.11.2011 00:12
pyszne
Iwona51
Iwona51 12.08.2011 08:46
smaczne
Anna200 18.01.2011 21:07
Wygląda apetycznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak