Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowa polewa do ciast i deserów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 2 czubate łyżki
cukier puder 2 płaskie łyżki
kakao 1 czubata łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowa polewa do ciast i deserów

Masło rozpuszczamy na wolnym ogniu, dodajemy cukier puder (jeśli wolicie słodzą polewę, można go oczywiście dać więcej), kakao i energicznie mieszamy do całkowitego połączenia składników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 26.02.2012 20:46
pyszna!
gusia1000 31.12.2011 00:17
Robię tak.
Monika111 15.09.2011 08:43
Pycha! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak