Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Borel na czerwono

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flilety rybne usmażone 8 szt
majonez 250 g
koncentrat pomidorowy 50 g
wino czerwone wytrawne 50 g
cukier do smaku
sałata kilka liści
cytryna do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Borel na czerwono

Ryby ułożyć na półmisku,majonez wymieszać z koncentratem pomidorowym i winem,doprawić do smaku,ryby obciągnąć czerwonym sosem i udekorować plasterkami cytryny i listkami sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 14.09.2011 21:09
interesujące:)
kulek 14.09.2011 20:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak