Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gąska Balbinka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryby 600 g
jajko 2 szt
mąka 100 g
olej 300 g
mleko 100 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gąska Balbinka

Filety opłukać ,sciągnąć skórę,pokroić na małe kawałki,mleko,mąkę,żółtko wymieszać,dodać ubite białko,osolić,rybę maczać w cieście i smażyć na oleju,podawać z sałatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 14.09.2011 18:49
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak