Składniki:
filet z dowolnej ryby | 800 g |
przyprawy | do smaku |
olej | 40 g |
bułka tarta pikantna | 30 g |
jajko | 1 szt |
bulion warzywny | 500 ml |
kalafior | 1/2 szt |
papryka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
filet z dowolnej ryby | 800 g |
przyprawy | do smaku |
olej | 40 g |
bułka tarta pikantna | 30 g |
jajko | 1 szt |
bulion warzywny | 500 ml |
kalafior | 1/2 szt |
papryka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: