Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 800 g
przyprawy do smaku
olej 40 g
bułka tarta pikantna 30 g
jajko 1 szt
bulion warzywny 500 ml
kalafior 1/2 szt
papryka 1 szt
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety rybne

filety zmiel, dodaj jajko, zmiksuj i przypraw, do masy rybnej dodaj bułkę tartą i posiekaną cebulkę, z masy rybnej formuj kuleczki,i szybko smaż na tłuszczu na złoto,zalej gorącym bulionem i gotuj ok, 20 minut pod przykryciem podawaj w różyczkami kalafiora i papryczką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak