KOTLECIKI GOŁĄBKOWE

KOTLECIKI GOŁĄBKOWE

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    400 G
  • kiełbasa

    400 G
  • kapusta młoda

    1/2 SZT
  • cebula

    1 SZT
  • SÓL,PIEPRZ,PIEPRZ KOLOROWY

    DO SMAKU
  • wołowina

    1/2 (w sosie własnym)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI, POTEM ODSTAWIAMY I ZAWIJAMY GARNEK W KOC.W TYM CZASIE MIELIMY KIEŁBASĘ I KONSERWĘ, CEBULĘ DROBNO KROIMY I PODSMAŻAMY. DO CEBULI DODAJEMY ZMIELONE KIEŁBASĘ I WOŁOWINĘ I PRZYSMAŻAMY. KAPUSTĘ GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. PO UGOTOWANIU KROIMY DROBNIUTKO, MOŻNA UŻYĆ ROZDRABNIACZA. MIESZAMY WSZYSTKO RAZEM,PRZYPRAWIAMY. FORMUJEMY MAŁE KOTLECIKI, OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY NA PATELNI.PODAJEMY Z GĘSTYM SOSEM POMIDOROWYM (SZUKAJ W MOICH PRZEPISACH) ORAZ SURÓWKĄ Z KAPUSTY - TEŻ JEST W MOICH PRZEPISACH.NIEBO W GĘBIE.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna37

17.04.2012 13:38
smaczne

babcia

05.04.2012 12:56
smaczniutkie

babcia

05.04.2012 12:56
smaczniutkie

BozenA

02.01.2012 10:13
mmmm

BozenA

02.01.2012 10:13
mmmm

Małgorzata106

25.09.2011 19:51
super

monika154

29.06.2011 13:03
smaczne

edyta44

14.06.2011 19:38
pyszne

irenka

16.04.2011 21:39
ciekawy przepis,muszę wypróbować

Neetka90

31.03.2011 22:22
ciekawy pomyśł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat